Dierenartsenpraktijk De Lekstreek

Over ons

Bij De Lekstreek behandelen we verschillende diersoorten. Zo ontvangen wij tijdens het spreekuur o.a. honden, katten, konijnen en cavia's. Af en toe komen er zelfs exotische diersoorten voorbij. Daarnaast dragen onze landbouwhuisdieren dierenartsen zorg voor verschillende soorten vee zoals koeien, geiten, schapen en bieden wij ook eerstelijns zorg aan paarden, ezels en alpaca's.

 

Gezelschapsdieren
Op onze praktijk werken wij wat betreft gezelschapsdieren uitsluitend op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Dit kan uiteraard telefonisch maar ook aan de balie kunt u makkelijk een afspraak maken voor een consult, operatie of andere behandeling. Tussen 08:00 en 17:00 is er altijd iemand aanwezig. 

 

 

 

gallery/belinda in actie 02

Landbouwhuisdieren
Op onze praktijk zijn we dagelijks bezig met het gezond houden van de verschillende veehouderij bedrijven die bij ons zijn aangesloten. Zo komen we op bedrijven met vleesvee, melkvee, geiten en schapen maar ook hobbyhouders en zorgboederijen worden bezocht. Uiteraard is het beter maken van zieke dieren een belangrijke tak van het beroep als dierenarts maar het voorkomen van ziektes en de begeleiding van de diergezondheid op een bedrijf vinden wij als praktijk nóg belangrijker!